unoregler.no logo

UNO online

Uno Online gir deg muligheten til å nyte det klassiske og populære Uno-kortspillet direkte i nettleseren din. Målet er som vanlig å bli den første spilleren uten kort. Du kan utfordre andre til et spill med 2, 3 eller 4 deltakere. Det vil ikke være noen begrensninger for deg å slå deg løs!

UNO kortspill

Om UNO

Uno er en kortspillklassiker som ble skapt av Merle Robbins i 1971. Han solgte lisensen til spillet for $50 000, før Mattel overtok selskapet i 1992.

Etter mange år har det blitt et av de mest ikoniske kortspillene. Det finnes nå hundrevis av temavarianter, basert på alt fra fotball til filmer, noen med sine egne spesialregler og spesialkort.

oppdatert og har nå støtte for sanntids multiplayer mellom ekte personer over hele verden!

 

Utgivelsesdato

Det populære kortspillet UNO ble opprinnelig lansert i 1971, men først gjort tilgjengelig online i 2009. I oktober 2020 ble det oppdatert og har nå støtte for sanntids multiplayer mellom ekte personer over hele verden! Merle Robbins oppfant Uno i 1971, og nå er det eid av Mattel

Lær hvordan du kan spille Uno online!

For å være den første som blir kvitt alle kortene, må du bruke visse strategier når du spiller Uno. Prøv å matche fargen og nummeret på det kortet som er spilt før ditt. Hvis du ikke har et spillbart kort, må du trekke kort fra bunken til du har et. Dette er hovedprinsippet for å øke sjansene dine for å vinne.

For å unngå straff, må du trykke på «1»-knappen når du har ett kort igjen. Ellers vil du bli belønnet med to straffekort!

 

Du kan spille online på denne siden både trygt og enkelt.

Kortspill med tall

Den totale kortstokken består av 108 kort. Tall kortene utgjør 70 % av stokken, fordelt på fire farger og 19 kort per farge; tallene strekker seg fra 0-9. Det er ett nullkort, samt to av hvert annet tall. De andre 30 % av kortene inkluderer handlings- og jokerkort.

Handlingskort

Handlingskort gir Uno en ekstra dimensjon av strategispill. I en Uno-kortstokk, er det tre typer handlingskort: to kort av hver farge. Disse inkluderer:

 

  1. Overhopp tur – den neste spilleren mister sin tur i sekvensen.

 

  1. Reverser endrer retningen på spillet.

 

  1. To-trekk – neste spiller må trekke to kort og hoppe over ett runde.

Spesielle kort

Der er to ulike jokerkort, og hver av disse har fire kort. De to typene er:

 

  1. La spilleren velge hvilken farge de vil spille ved å velge «Vrikort/skift farge».

 

  1. Bytt farge og lag fire – erklær den neste fargen som skal matche, slik at neste spiller må trekke fire kort.

Spill som har likheter med Uno Online

Uno har vært en populær kortspillserie gjennom mange år, men det er ikke den eneste morsomme familievennlige spillopplevelsen i dag. Governor of Poker 2, Uno Heroes og Ludo Hero er andre klassiske alternativer som folk flest nyter å spille.

 

 

Spørsmål og Svar

Hvem laget og lanserte det populære kortspillet Uno?

Merle Robbins fant opp Uno i 1971 og nå er det eid av Mattel.

 

Hvor mange kort er det i en Uno-kortstokk?

Uno-stokken er mer omfattende enn en normal kortstokk og består av 108 kort.

 

Hvor mange spillere kan du ha i et Uno Online-spill?

Du kan spille Uno Online med et bestemt antall andre spillere – enten 2, 3 eller 4 for å nyte den klassiske kortspill opplevelsen.

 

Hvor enkelt er Uno Online?

Uno er et spill som passer perfekt for barn fra 5 år og oppover. Det er både enkelt og morsomt!